Veterinærsygeplejerske pris 2033

Hvem skal være Årets Veterinærsygeplejerske 2023?

Til efteråret kårer Eickemeyer Årets Veterinærsygeplejerske 2023, og du kan nu indstille en kandidat i form af en kollega fra klinikken, der gør en ekstra indsats i det daglige, både over for patienter, dyreejere og ikke mindst kolleger.

Dagligdagen på en dyreklinik eller et dyrehospital er som regel både sjov, spændende og udfordrende, hvilket skyldes dels de mange forskellige opgaver og selvfølgelig også det gode faglige og sociale sammenhold, der kendetegner langt de fleste steder.

Stemningen og sammenholdet kommer fra de mennesker, der arbejder på klinikkerne og hospitalerne, både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og assistenter, og nu kan du være med til at hylde dem, der går et skridt eller to længere for at gøre selv rutinerne til noget særligt.

Til efteråret kårer udstyrsleverandøren Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS Årets Veterinærsygeplejerske 2023, og frem til 1. september kan du derfor indstille den VSP, du mener gør en ekstra indsats, og derfor har fortjent titlen som Årets Veterinærsygeplejerske 2023.

Det kan både være de små ting, der giver et smil på læben blandt kunderne, eller den trøstende skulder og det lyttende øre, når hverdagen til tider er hård for såvel patienterne i behandling som for deres ejere og personalet, der skal tage sig af svære opgaver og fra tid til anden også videregive triste nyheder.

Som ansat på en klinik eller et dyrehospital kan du indstille en praktiserende veterinærsygeplejerske fra jeres fælles arbejdsplads ved at skrive til Sofie Ahn fra Eickemeyer på s.ahn@eickemeyer.dk og fortælle om, hvorfor netop din kollega fortjener hæderen som Årets Veterinærsygeplejerske 2023.

Ud fra indstillingerne vil formanden eller næstformanden for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening og en repræsentant fra Eickemeyer udvælge Årets Veterinærsygeplejerske 2023, der bliver kåret på DDD Årsmøde i oktober og bliver belønnet med en præmie på i alt 15.000 kroner. Sidste års vinder blev i øvrigt Lotte Westergaard fra Ribe-egnens Dyrlæger.

Læs mere om betingelserne og mulighederne for at indstille på Eickemeyers hjemmeside.

Annonce

Annonce

Annonce