Dyrlægen

Hamlet Protein var vært for international delegation af forskere

Hamlet Protein, der er global leverandør af specialingredienser til ungdyrs ernæring, var vært for en international gruppe af professorer og ph.d.-studerende til tekniske oplæg, diskussioner og rundvisning på virksomheden i Horsens.

Hamlet Protein producerer sojabaserede proteiningredienser til smågrise og fjerkræ samt kvægfoder på to produktionsanlæg i Danmark og USA. Virksomheden servicerer kunder over hele verden gennem et netværk af egne salgskontorer og distributører – og samarbejder derudover løbende med såvel danske som internationale brancheeksperter og vidensinstitutioner.

Derfor var det en fornøjelse at kunne byde Professor Stein, University of Illinois, Professor Knud Erik Bach Knudsen, Aarhus Universitet – og femten ph.d.-studerende fra Danmark, Storbritannien og USA – velkommen til Hamlet Protein. Her blev de vist rundt og introduceret til virksomhedens seneste videnskabelige forskning og erfaringer om anvendelser af starter- og pre-starter-foder. Derudover blev forskerne præsenteret for virksomhedens patenterede produktionsproces.

»Det kursus, vi underviser i, har til formål at give vores ph.d.-studerende et overblik over kulhydrater i foder – og disses indvirkning på ernæring og tarmsundhed hos ikke-drøvtyggere. Vores besøg hos Hamlet Protein giver dem en unik mulighed for at lære om forskningsviden, der bliver omsat til praktiske løsninger på sundhed gennem ernæring,« udtalte Knud Knudsen efter besøget, og Erik Visser, CEO, Hamlet Protein, var enig:

»Vi er overbevist om, at videndeling driver værdiskabelse. Derfor er dét en integreret del af vores strategi. Over hele verden arbejder vi med anerkendte universiteter for at indsamle data, der hjælper os med at forstå, hvordan vores vegetabilske proteinløsninger bedst understøtter landbrugsdyrs ydeevne. Det arbejde stopper aldrig. At have muligheden for at samarbejde med professorerne Stein og Knudsen og deres studerende om emner relateret til ernæring, tarmsundhed og ydeevne, gjorde det muligt for alle deltagere at lære af hinanden. Hvilket gjorde besøget til en værdifuld oplevelse for Hamlet Protein.«

Annonce

Annonce

Annonce