Karl Erik Bering tiltræder den 1. september 2023 som direktør i Vetnordic med ansvar for forretningen i Danmark og Sverige.

Hastigt voksende Vetnordic ansætter kendt direktør

Det hurtigt voksende veterinærselskab Vetnordic ansætter kendt branchemand som direktør

Inden længe tiltræder branchekendte Karl Erik Bering som direktør i Vetnordic med ansvar for forretningen i Danmark og Sverige. Fra 1. september 2023 skal han også stå i spisen for Vetnordics nye internationale uddannelsescenter med ansvar for faglig uddannelse og udvikling af dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Det sker i samarbejde med det internationalt anerkendte uddannelsesinstitut Improve Veterinary Education, som gennem årene har haft mere end 40.000 dyrlæger og veterinærsygeplejersker igennem uddannelses­programmer og træningsforløb.

Fra E-vet til Vetnordic

Karl Erik Bering kommer fra en stilling som direktør i selskabet E-vet, som han var med til at etablere og udvikle gennem 30 år til den veterinærforretning, vi kender i dag, med både udvikling og salg af produkter og videreuddannelse af dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

»Karl Erik er en dygtig, energisk og resultatskabende leder med et værdisæt, der passer godt til Vetnordics mission om at sætte en ny standard i vores erhverv ved brug af moderne digital teknologi, en effektiv og strømlinet forsyningskæde samt innovative produkter og tjenester. Han har de helt rigtige kompetencer til at opbygge og accelere­re væksten på det danske og svenske marked,« lyder det fra Jesper Smith, der er CEO i Vetnordic.

»Vetnordic er på en fantastisk spændende udviklings- og vækstrejse, og jeg glæder mig til at indgå i en virksomhed og et team med en særlig entreprenørånd, som er helt i front på det digitale område og har en brændende ambition om at gøre en forskel for kunderne,« siger den kommende direktør Karl Erik Bering.

Fokus på udstyr, netværk, uddannelse og udvikling i Vetnordic

Karl Erik Bering bliver del af Vetnordics internationale ledelsesgruppe og får yderligere fokus på at opbygge en kapitaludstyrs­forretning samt etablere faglige netværks­grupper for veterinærsygeplejersker og dyrlæger til at understøtte uddannelses- og udviklingsindsatsen i regi af Improve Veterinary Education.

I partnerskabet med Improve tilbyder Vetnordic faglig uddannelse og træning med international rækkevidde og anerkendte metoder og faglighed. Målgruppen er dyrlæger og veterinærsygeplejersker i Danmark og Sverige, hvor Vetnordic har eneret på at formidle Improve-uddannelserne ud fra et mantra om, at kontinuerlig læring og træning giver varige resultater og holder klinikkerne konkurrencedygtige og relevante på lang sigt. 

Annonce

Annonce

Annonce