Sig farvel til bunker af papir - saml alt om dine dyr digitalt i e-Boks

Sig farvel til bunker af papir – saml alt om dine dyr digitalt i e-Boks

Dyreejere og dyrlæger kan nu spare papiret, når der laves sundhedstjek, vacciner, behandlinger med videre på kæledyr. Fremover kan dyrlæger sende alle bilag, dokumenter, kvitteringer med videre om dyreejeres dyr direkte til ejer i e-Boks’ app via tjenesten Animal-Network. Det sikrer, at dyreejeren altid har adgang til alle vigtige informationer og dokumenter om sine dyr.

Det skal fremover være slut med at opbevare bunker af papir og lede efter dyrenes sundhedsdokumenter, som normalt er en papir-sundhedsbog, et vaccinekort med videre. Dokumenter som dyreejeren skal opbevare og medbringe ved besøg hos dyrlægen, eller når dyret skal i konkurrencer eller i pension i ferien.

Papirdokumenter har indtil nu været udfyldt med kuglepen, og ofte det eneste bevis for en korrekt behandling af dyret – for eksempel ved køb og salg. Men et nyt samarbejde mellem Animal-Network.com og e-Boks betyder, at dyreejere nu kan tilgå deres dyrs sundhedsinfo og vigtige dokumenter digitalt direkte i e-Boks’ app. Det nye samarbejde betyder først og fremmest en større sikkerhed for dyreejere. Det fortæller Martin Jensen, som er direktør i Animal-Network.com, der leverer den nye tjeneste:

»Alle dyr har en sundhedsbog, som følger dyret – men i papirform er der en risiko for, at oplysningerne kan blive væk eller ændres. Digitalisering af dyrenes sundhedsinfo sikrer, at dyreejere altid har adgang til oplysninger om sine dyr. Dermed vil brugerne kunne holde styr på vigtige datoer for vacciner, sundhedstjek med videre,« forklarer han.

 

Når ud til næsten alle danskere

Animal-Network er en dansk opfindelse, der oprindelig er lanceret som en selvstændig tjeneste. Men i kraft af et nyt samarbejde med e-Boks bliver den digitale sundhedsbog til dyr nu tilgængelig for alle danske brugere af e-Boks.

»Samarbejdet med e-Boks kommer til at løfte standarden og gennemsigtigheden. Fremover kan dyrlæger, klinikker med videre sende oplysninger, dokumentation og kvitteringer direkte til kunder i e-Boks, uanset hvilket dyr man har. Og via e-Boks kan vi nå næsten alle danskere, servicen virker på dansk og engelsk, – men vi stopper ikke her, vi vil bygge et netværk til hele verden,« fremhæver Martin Jensen.

Dyreejere og dyrlæger kan nu spare papiret, når der laves sundhedstjek, vacciner, behandlinger med videre på vores kære dyr.

 

Naturlig overgang fra papir til digital dokumentation

Langt de fleste kender det allerede fra deres egen praktiserende læge, banker, det offentlige og energiselskaber – hvor de i forvejen får deres post digitalt. Det er derfor et helt naturligt skridt, at man nu også kan modtage digital post om dyr fra dyrlægen, klinikker, behandlere med videre.

Animal-Network er til alle dyreejere og alle, som arbejder med dyr – herunder dyrlæger, opdrættere, klubber, beslagsmede, behandlere, trænere, forsikringsselskaber med flere. Alle kan bruge Animal-Network til at forbinde med dyreejere og få mulighed for at digitalt fremsende vigtige dokumenter, påmindelser med videre.

Er dyrlægen ikke allerede tilmeldt Animal-Network, kan dyreejeren anmode om indhentning af sundhedsinfo direkte via Animal-Network.

 

e-Boksapp med nye services

Den nye service til dyreejerne er nu tilgængelig i e-Boksappen og kan frit benyttes. Og det er her, at dyreejerne fremover kan finde deres dyrs sundhedsinfo via Animal-Network.

»Samarbejdet med Animal-Network er et eksempel på, at e-Boks udvider med nye services til gavn for vores brugere, og i dette tilfælde tilbyder vi dyreejerne at have oplysninger om deres dyr lige ved hånden,« siger vækstdirektør i e-Boks Kim Konstantin Sølbeck.

 

Om e-Boks

e-Boks er en platform til sikker digital kommunikation. Hvert år sender over 30.000 virksomheder mere end 744 millioner dokumenter gennem e-Boks. Over fem millioner danskere er brugere af e-Boks, og med 38 millioner logins om måneden på platformen er e-Boks Danmarks mest brugte kommunikationskanal.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce