Dyrlægen

Ny adfærdstjeneste vil have flere katte til dyrlægen

Ny app tilbyder nu online katteadfærdsrådgivning til katteejere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Tjenesten er blevet til efter dansk initiativ og gør det nemmere end nogensinde for alle katteejere at få professionel rådgivning. Formålet er at øge kattens velfærd ved at gøre det nemmere for dens ejer at få den til dyrlægen, når den har brug for det.

 

Ikke en konkurrent til dyreklinikkerne

Mogens Brix, leder af dyrlægerne hos Agria Vet Guide i Danmark, fortæller:

»Vi ser ikke os selv som et alternativ til den rådgivning, dyreklinikkerne tilbyder, men som et supplement og en samarbejdspartner. Klienterne forventer i dag at kunne få kvalificeret rådgivning om kattens adfærd hos dyrlægen, men det er jo ikke alle klinikker, der har deres egen katteadfærds-ekspert, ligesom det også kan være svært at nå at tage en adfærdssnak i en kort dyrlægekonsultation eller i skranken med en veterinærsygeplejerske, der også har ekstra travlt for tiden,«

Det er den udfordring som den nye app, Agria Vet Guide, gør op med ved at tilbyde katteejere adgang til katteadfærdsrådgivere blot ved at downloade den gratis app og derfra bestille kompetent rådgivning.

 

Mere forebyggende rådgivning

Grundene til at bestille rådgivning kan være mange, men Yvonne Thomsen, autoriseret veterinærsygeplejerske og katteadfærdsrådgiver hos Agria Vet Guide i Danmark, håber især på, at katteejerne vil søge forebyggende rådgivning, som kan øge kattens trivsel og sundhed.

Og her tegner et ganske særligt forhold sig for, at mange katte ikke kommer til dyrlægen og bliver behandlet, når de ellers har behov for det. De og deres ejere oplever nemlig et stort stress under transporten til dyrlægen, som med den rette rådgivning kan afhjælpes, så turen til dyrlægen for det første finder sted og dernæst også bliver en god oplevelse for kat ligesom for katteejer.

»Som veterinærsygeplejerske og katteven, vil jeg meget gerne bidrage til, at mange flere katte får den dyrlægehjælp, de har brug for – fordi det vil øge deres velfærd,«

Yderligere informationer

Yvonne Thomsen og Mogens Brix stiller gerne op til interviews med mere. Kontakt gerne dyrlæge Mogens Brix på mogens@agriavetguide.com eller aut. veterinærsygeplejerske Yvonne Thomsen på kattesygeplejersken@gmail.com

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce