Mælken er hvid – nu er patteforseglingen blå | DYRLÆGEN
Den nye blå patteforsegling fra Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics får sin farve fra indigotin, levnedsmiddelfarven E132

Mælken er hvid – nu er patteforseglingen blå

En patteforsegling tilsat blå farve fra Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics gør det nemmere at fjerne forseglingen efter goldperioden.

Patteforsegling i hvid er den klassiske løsning, når yveret skal restituere sig i goldperioden. Nu har Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics tænkt ud af boksen og lancerer en patteforsegling, Ubroseal® Vet, der er blå.

 

Nemmere håndtering med kontrastfarve

Efter kælvning, når patteforseglingen skal fjernes fysisk, er det en klar fordel, at forseglingen er blå. Kontrasten til den hvide mælk og til de hvide mælkefiltre gør det nemmere at kontrollere, at alle rester af produktet er kommet med ud, inden mælken leveres til mejeriet.

 

Forebygger ny yverbetændelse

Ubroseal® Vet forebygger ny yverbetændelse gennem hele goldperioden. Produktet sprøjtes op i hver mælkekirtel. Den fysiske barriere forhindrer bakterier i at trænge ind og forebygger dermed yverbetændelse. Skulle der være mastitisklumper, adskiller de sig synligt fra den blå patteforsegling, som i øvrigt får sin farve fra indigotin, levnedsmiddelfarven E132.

 

Yversundhed sikrer høj mælkekvalitet

Troels Løwig Larsen, Project Manager Ruminants hos Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics, siger:

»Danmark er kendt for en meget høj mælkekvalitet. Vi er meget tilfredse med, at vi med den lille, men smarte, farveopdatering kan bidrage til en nemmere hverdag for de mange landmænd, der arbejder med malkekvæg. I sidste ende bidrager vi til bedre yversundhed, en mere effektiv mælkeproduktion og optimeret fødevaresikkerhed.«

Ubroseal® Vet er nem og hygiejnisk at arbejde med og er den eneste patteforsegling i Danmark med blå farve.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce