22.02.2021: Danmarks første master i tænder til VETgruppen | DYRLÆGEN
Morten Redin og Nyborg Dyrehospital er blevet en del af VETgruppen A/S. Foto: Lars Moeller

Danmarks første master i tænder til VetGruppen

Dyrlæge og stifter Morten Redin og Nyborg Dyrehospital bliver en del af den hurtigvoksende nye danske kæde af dyreklinikker og – hospitaler.

Den første danske dyrlæge, der har taget en master i tand- og mundhulesygdomme hos hunde og katte, 61-årige Morten Redin bliver fremover en del af VetGruppen A/S.

Morten Redin har solgt Nyborg Dyrehospital til den hurtigvoksende, nye danske kæde af dyreklinikker og -hospitaler. Morten Redin fortsætter som klinikleder og skal også være med til at styrke og udvikle tandbehandlingen yderligere i kæden.

»Med aftalen har vi fremtidssikret dyrehospitalet og vores arbejdsplads gennem mange år. Vi har altid prioriteret en løbende efteruddannelse højt, og det nye netværk i VetGruppen åbner helt andre perspektiver i forhold til at dygtiggøre os yderligere. Det er et stort plus. Samtidig bliver vi en del af et landsdækkende netværk af kolleger, der styrker vores faglige kompetencer yderligere,« siger Morten Redin, der har stået i spidsen som ejer af dyrehospitalet i Nyborg siden 1987.

Foruden tandbehandlinger har Nyborg Dyrehospital gennem en årrække også haft et særligt fokus på rehabilitering. Morten Redins kone, fagveterinærsygeplejerske Anette Lynbech, er en af de bedst uddannede i Danmark inden for fysioterapibehandling af hund og kat. Hun er universitetsuddannet fra Tennessee i USA.

Læs mere om Nyborg Dyrehospital og VetGruppen A/S her: www.VetGruppen.dk

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce