Hamlet Protein satser stort på USA
Hamlet Protein satser stort på USA

Hamlet Protein satser stort på USA

Hamlet Protein investerer kraftigt i svine- og fjerkræsmarkederne. Målet er at skabe en produktportefølje, der henvender sig til de amerikanske markeder.

Verdens førende producent af vegetabilsk protein og sojaproteinprodukter til unge produktionsdyr, Hamlet Protein, deltog for nylig i en række fagmesser i USA. Formålet var at henvende sig til de amerikanske svine- og fjerkræsmarkeder.

Hvert år mødes fagfolk og akademikere på Iowa Prok Conference i Des Moines og IPPE i Atlanta – verdens største konferencer for henholdsvis svine- og fjerkræsproduktion. Hamlet Protein var også repræsenteret på de to globale messer. Producentens ernæringseksperter var nemlig blevet udvalgt til at holde oplæg og dele de nyeste videnskabelige studier om, hvordan Hamlet Proteins produktportefølje tackler ernærings- og sundhedsudfordringer hos de yngste produktionsdyr.

 

Øget produktionskapacitet

Iowa er den førende stat for svineproduktion i USA. Byen Des Moines var vært ved den årlige Iowa Pork Conference; en af svineindustriens vigtigste og største konferencer i Nordamerika. Hamlet Proteins tekniske og kommercielle team havde en messestand ved denne velbesøgte begivenhed.

»Hamlet Protein er et veletableret mærke på førende svinemarkeder over hele verden. Vi har investeret i vores produktionskapacitet i Findlay de senere år samt i vores lokale team for at betjene amerikanske svinefarmere på bedst mulig vis. Hamlet tilbyder unikke proteinløsninger til smågrises kost, der på en effektiv måde øger produktiviteten gennem bedre sundhedsstatus og problemfri fravænning,» fortæller Grady Fain, regionaldirektør for NCA hos Hamlet Protein, der var til stede i Des Moines.

 

Investeringer i produktudvikling

Den årlige IPPE messe i Atlanta, Georgia, er en af de største, globale messer med fokus på fjerkræ og foderstofindustrien. Messen har hvert år mere end 1.300 udstillende virksomheder og 32.000 besøgende fra hele verden. Hamlet Proteins internationale ernæringseksperter og den øverste ledelse deltog sammen med det lokale amerikanske team i kundemøder og tekniske foredrag.

Hamlet Proteins ernæringsekspert inden for fjerkræ, Dr. Josh Steed, var ved det Internationale videnskabelige fjerkræsforum (IPSF) under IPPE blevet udvalgt til at holde et foredrag om emnet ’En komparativ analyse af enzymatisk behandlet sojaprotein og sojafri proteinkilder på slagtekyllingers produktionsresultater og den økonomiske fordel under antibiotikafri forhold (NAE)’.

Den primære konklusion af hans analyse var, at et enzymatisk behandlet sojaprotein kan levere et godt ROI og erstatte andre sojafri proteinkilder under antibiotikafri produktionsforhold.

»Hamlet Protein har et stærkt omdømme, hvad angår næring til smågrise og kalve. Inden for de senere år har vi investeret kraftigt i produktudvikling, så vi også kan levere vores løsninger til fjerkræsmarkedet. Vores forsøgsresultater giver os tillid til at introducere fjerkræsproducenterne for vores HP AviStart- Anvendelse af HP AviStart i starterfoderet til fjerkræ genererer en positiv effekt på den samlede produktionscyklus og passer til en fremgangsmetode fri for antibiotiske vækstfremmere,« tilkendegiver Erik Visser, administrerende direktør for Hamlet Protein.

 

Hamlet Protein producerer sojabaserede specialingredienser, der indgår i starterfoderet til smågrise, fjerkræ og kalve. Hamlet Protein har to produktionsanlæg i Danmark og USA og betjener kunder over hele verden via et netværk af egne salgskontorer og distributører.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce