Dyreklinik nomineret til lokal erhvervspris

Dyreklinik nomineret til lokal erhvervspris

Det er et anerkendende skulderklap, når Himmelev Dyreklinik i weekenden blev præsenteret som en af de nominerede virksomheder til Roskilde Erhvervspris.

Himmelev Dyreklinik blev i weekenden præsenteret som en af de ni nominerede virksomheder til Roskilde Erhvervspris, der uddeles af Danske Bank Roskilde. Prisen gives til en virksomhed i Roskilde Kommune, der i særlig grad har skabt vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv. Der lægges ligeledes vægt på, at virksomheden bidrager til en positiv branding af Roskilde.

Det er et skulderklap fra det lokale erhvervsliv, når klinikken er blevet nomineret til den fornemme pris. Alle kandidater til prisen findes nemlig ved indstilling fra erhvervslivet i Roskilde, og en nominering kan derfor anses som et anerkendende skulderklap.

En udvælgelseskomité bestående af borgmester i Roskilde, ErhvervsForums direktør Lara Klingbeil, CEO for Rias A/S Henning Hess, redaktionsleder på Dagblandet Roskilde Lars Ahn Pedersen, salgschef på Roskilde Avis Patricj Holbek, CEO for CP ApS Julie Bruun og erhvervdirektør for Danske Bank Jesper Steen Christensen udvælger herefter de to finalister.

 

At drive dyreklinik handler om mere end dyr

Indehaver Vivi Have Odgaard fortæller til Sjællandske medier, at det er vigtigt, at man som dyrlæge også kan tale med mennesker.

»Mennesker er lige så stor en del af vores arbejde, for de er jo deres dyrs stemme, så vi skal som dyrlæge være i stand til at lytte til dem,« siger Vivi Have Odgaard, som ejer Himmelev Dyreklinik sammen med Troels Dalgaard og Mogens Perregaard.

Himmelev Dyreklinik er nomineret til Roskilde Erhvervspris på grund af klinikkens faglige kompetencer og høje serviceniveau. Det påpeges ligeledes, at Himmelev Dyreklinik er en god og tryg arbejdsplads for klinikkens ansatte.

»Vi har det sådan, at det skal være godt at gå på arbejde her,« fortæller Vivi Have Odgaard til Sjællandske medier og bliver bakket op af medindehaver Troels Dalgaard.

»Hver dag taler vi om, hvordan dagen har været. Hvordan var stemningen, og hvordan fungerede arbejdsgangene? Det er laveste fællesnævner, der bestemmer og giver pointene. Det betyder, at tingene kommer frem med det samme i stedet for, at man går og brænder inde med dem. Jeg har ikke oplevet andre, der gør det på den måde,« påpeger Dalgaard.

Vinderen af Roskilde Erhvervspris bliver offentliggjort midt januar 2020.

 

Artiklen er oprindeligt bragt af Sjællandske medier.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce