Opfyld EU krav med ny app – Porcus app

Ny app gør det nemt at opfylde EU-krav

Ny app gør det nemt og hurtigt at dokumentere halebid. Formålet er at gøre det nemmere for den enkelte svineproducent at opfylde dokumentationskravene fra EU.

Porcus, der er en specialpraksis for svinesygdomme, har netop lanceret en app, der i fremtiden skal fungere som en håndsrækning til svineproducenterne i en travl hverdag. Appen gør det nemt og hurtigt at dokumentere forekomsten af halebid.

Lanceringen kommer i kølevandet på en lovstramning, der trådte i kraft ved årsskiftet. Her bad EU-kommissionen alle medlemslande om at skærpe de eksisterende regler på området. De nye regler foreskriver, at der skal foreligge en omfattende skriftlig dokumentation for den enkelte svineproducents behov for halekupering af grise. Det har længe været et EU-krav, at der før halekupering skal forekomme halebid, men der skal i fremtiden dokumenteres på et helt nyt niveau.

 

Opfyld EU-krav med app

Porcus-appen gør det nemmere for svineproducenterne at opfylde de nye EU-krav. I appen kan du hurtigt og nemt sende billeddokumentation direkte til leverandørerne. Det er ligeledes muligt at lave den lovpligtige risikovurdering af besætningen med tilhørende handlingsplan i den nylanceret app.

Du kan kvit og frit hente appen i både App store og Google Play.

Er du nysgerrig efter at se appen i brug?

Porcus har i samarbejde med kommunikationsbureauet JJ Kommunikation lavet en video, der på få sekunder præsenterer appen og dens brugsmuligheder.

 

Se videoen her:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce