E-vet åbent hus 2019

Mød os på E-vet Åbent Hus 2019

Kom forbi vores stand, når E-vet åbner dørene for en af Nordens største fagmesser inden for veterinærbranchen lørdag den 27. april på VUC i Haderslev. Vi ser frem til at få en masse inspiration til vores kommende magasiner, og vi vil gerne høre din mening og dine forslag til spændende nyheder og artikler. Kom forbi og hils på.

Når E-vet åbner dørene for Åbent Hus 2019 lørdag den 27. april på VUC i Haderslev, vil der være fokus på faglighed og vidensdeling. Mere end 800 dyrlæger, veterinærsygeplejersker og studerende fra ind- og udland deltager i arrangementet og tilbringer en dag i veterinærbranchens ånd.

Vi vil gerne møde dig

Du finder os blandt de mere end 50 udstillere, der alle har forbindelse til det veterinære felt. Kom forbi vores stand og tag det nyeste DYRLÆGEN magasin med hjem.

Vi ser frem til at få en masse inspiration til vores kommende magasiner, når mere end 49 forelæsere deler deres faglige viden med os og blandt andet fortæller om den nyeste forskning på området, de mest omdiskuterede behandlinger og teknikker inden for smådyr og hest.

Ydermere glæder vi os til at møde dig. Dig, der abonnerer på og læser i de nyeste udgivelser af fagmagasinet DYRLÆGEN år efter år. Vi vil gerne høre din mening. Hvad synes du, at vi bør bringe i de kommende magasiner?

Tag endelig fat i os, hvis du har ris eller ros, spændende nyheder eller gode forslag til indhold, vi kan bringe i dit fortrukne fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker.

For at undgå forvirring

Vidste du, at fagmagasinet DYRLÆGEN er ejet, udviklet og produceret af JJ Kommunikation? Måske ikke, men det gør du nu. Du finder os derfor blandt udstillerne under navnet JJ Kommunikation.

Ses vi lørdag den 27. april på VUC i Haderslev til en spændende dag i faglighedens tegn?

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce