peter-dahlberg-ceo

Anicura går ind på det franske, spanske og italienske marked

Anicura har 18. februar meddelt, at de etablerer sig i det sydlige Europa via opkøb af klinikker i Frankrig, Spanien og Italien. Anicura har således nu klinikker i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østrig, Schweitz og Holland, Frankrig, Spanien og Italien.

”Det europæiske marked er i fortsat udvikling i takt med, at kæledyrene i højere og højere grad betragtes som familiemedlemmer. Ved at etablere sig i Frankrig, Spanien og Italien er virksomheden nu repræsenteret i de vigtigste europæiske lande, og har skabt en unik platform for videre udvikling,” udtaler Peter Dahlberg CEO for Anicura.

I 2018 sagde vi velkommen til mere end 1.000 nye medarbejdere, hvilket betød at vi ved årets afslutning havde 5.000 veterinære medarbejdere på 250 klinikker i 10 europæiske lande.

Læs pressemeddelelsen fra her:

https://www.anicuragroup.com/press-and-media/press-releases-and-news/2019/anicura-enters-france-spain-and-italy/

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce