Annette_Bernth_sommer_some

VetFamily-kæden solgt til Fidelio Capital

VetFamily fortsætter på kendte svenske hænder til stor glæde for Annette Bernth, der er administrerende direktør i VetFamily Danmark.

»Vi kender Fidelio Capital og de kender os, så det føles som et trygt og supergodt match. Fidelio har fulgt VetFamily i mange år, og de tror fuldt ud på vores mission om at supportere vores klinikker og fortsat at udvikle vores relationer med samarbejdspartnere,« siger Annette Bernth.

De cirka 1.200 klinikker i VetFamily-kæden har de seneste år været en del af AniCura – som også var ejet af Fidelio Capital. Imidlertid har den globale Mars-koncern købt AniCura, hvilket på grund af handlens størrelse fik de europæiske konkurrencemyndigheder til at opstille betingelser. En forudsætning for købet af AniCura var således, at VetFamily blev solgt fra.

Annette Bernth glæder sig med egne ord til at løfte VetFamily Danmark til et nyt udviklingstrin sammen med Fidelio Capital.

»VetFamily vil fortsat fungere som et uafhængigt firma, men med fuld støtte, opbakning og positivt engagement fra vores nye ejere. Vi kommer til at have 100 procent fokus på at levere fordele til klinikkerne og skabe værdi for vores partnere, og vi vil sammen med Fidelio investere i yderligere værdiskabende services,« siger Annette Bernth.

VetFamily Danmark omfatter i dag 132 klinikker i Danmark.

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce